Diverteix-te sense molestar, no et passis de revolucions

500 establiments de tota Catalunya participaran a la campanya.

Barcelona, 20 de setembre 2006. La Federació Catalana d’Associacions de Locals d’Oci Nocturn (FECALON) i el Gremi de Restauració de Barcelona , conjuntament amb la marca J&B, presenten avui la campanya de sensibilització ‘Diverteix-te sense molestar, no et passis de revolucions’. Es tracta d’una iniciativa que neix del mateix sector de la restauració, l’oci nocturn i l’industria de begudes espirituoses, per mostrar el seu compromís amb la dispensació responsable d’alcohol i el civisme urbà després dels problemes de convivència que s´han patit durant aquest estiu.

500 locals d’oci nocturn i restauració participaran a la campanya ‘Diverteix-te sense molestar, no et passis de revolucions’ entre restaurants, bars, bars de copes, discoteques i clubs nocturns. El material gràfic de la mateixa consta de 500 pòsters per enganxar directament als locals i 10.000 posavasos que es distribuiran entre els clients dels establiments participants. A més a més, un equip format per 2 monitors distribuïts en diferents equips que visitaran les principals zones d’oci nocturn i restauració de diferents ciutats catalanes per sensibilitzar els clients de la necessitat de gaudir de la nit sense pertorbar el descans dels veïns.

A diferència d’altres iniciatives de sensibilització municipals adreçades als clients de l’oci nocturn fetes d’esquenes al sector que no han aconseguit els resultats esperats, la iniciativa de la FECALON, el Gremi de Restauració de Barcelona i la marca J&B compta amb el recolzament i la implicació de l’empresariat de tots dos subsectors, la qual cosa garantitza el seu èxit.