Sigues OK, no Siguis KO

 

Dirigida a productors i usuaris d’oci nocturn:

La campanya està dissenyada amb imatges i llenguatge adient per arribar als més joves. A més dels usuaris, pretén involucrar tots els agents que estan relacionats de forma directe o indirecte en el sector, com empresaris, treballadors, artistes, administració pública i mitjans de comunicació.

 

Els quatre lemes de campanya:

La campanya general s’estructura en quatre subcampanyes, per a poder incidir més a fons en aspectes essencials que preocupen a establiments i institucions. Aquest són els quatre punts i lemes per a cadascun d’ells:

  1. Civisme:“Respecte la nit, viu-la sense molestar”
  2. Oci Nocturn Responsable i de Qualitat:“Tots junts per un oci nocturn responsable”
  3. ”Drogues:“Drogues, tu decideixes…”
  4. Alcohol:“Jo sóc responsable, i tu? Amb l’alcohol no et passis de revolucions”

 

El concepte creatiu:

Així, es vol transmetre la unió dels diferents agents de l’oci nocturn, escenificant-ho creant un equip de super herois de la nit, l’Equip OK. Aquest equip el representen diferents il·lustracions de personatges: un bon empresari, un controlador d’accés qualificat, un barman responsable, un noi i una noia que surten de nit amb civisme, i un policia just. Per donar més força a aquest equip, hem creat un equip antagonista, l’Equip KO.

Aquest segon grup estarà format per un empresari poc professional, un disc jockey reventaoides, un controlador d’accés que genera problemes, un barman irresponsable, i uns usuaris que es diverteixen molestant els altres. Mentre en el primer equip els protagonistes tindran una imatge simpàtica i elegant que ens servirà per realçar el bon comportament que han de tenir els treballadors i usuaris, aquest segon equip tindrà una imatge molt més decrèpita que escenificarà a la perfecció el mal comportament d’alguns treballadors i usuaris. Així, a través d’aquests dos equips, es mostra d’una manera gràfica i divertida quins són els comportaments i les actituds que es recomanen als diferents agents implicats.