Posagots de la campanya de sensibilització "El català a l'oci nocturn"

 

Model 1:

 

Model 2:

 


És una iniciativa de:

ABLON - Associació Barcelonina de Locals d'Oci Nocturn

Amb el suport de:

 

 

Eines i recursos al teu servei

Hi ha molts recursos a l’abast dels professionals i dels usuaris de l’àmbit de l’oci nocturn que faciliten l’ús de la llengua catalana. Aquest díptic és un compendi dels més destacats.

 


 

Plats a la carta. Creació de cartes i menús

Aplicació que permet elaborar cartes en català i en cinc llengües més (castellà, anglès, francès, italià i alemany). Per utilitzar-la cal donar-s’hi d’alta.

Plats a la carta. Creació de cartes i menús

 

Plats a la carta. Diccionari en línia

Conté més de 7.000 denominacions catalanes de plats i begudes, amb les equivalències corresponents en castellà, anglès, francès, italià i alemany. La consulta es pot fer a partir de qualsevol d’aquestes llengües.

Plats a la carta. Diccionari en línia

 

"Oberts al català" a la restauració i l'hoteleria

És una campanya de la Confederació de Comerç de Catalunya que ofereix materials informatius i de sensibilització de l’ús del català en el sector de la restauració, entre d’altres.

Oberts al català a la restauració i l'hoteleria

 

Cercaterm

Eina de consulta multilingüe que permet resoldre els dubtes terminològics que sorgeixin en la redacció i traducció de textos especialitzats en català.

Cercaterm

 

 


 

Recursos generals

 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Ofereix assessorament lingüístic i cursos de llengua per estendre l’ús del català entre les persones nouvingudes que treballen en el sector de l'oci nocturn. Amb diversitat de nivells i de durades, horaris adaptats a tothom i amb modalitats diferents (presencial, a distància o per Internet).

Consorci per a la Normalització Lingüística

 

Parla.cat

Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria

Parla.cat

 

Intercat

Portal amb tot un ventall de recursos per aprendre català de manera molt didàctica. www.intercat.cat

 

Recursos per apendre català en línia

- Web Direcció General de Política Lingüística

- Diccionaris en línia

- Traducció automàtica. Informació sobre els traductors automàtics disponibles en català

 

Punt d'atenció a l'empresa

La Direcció General de Política Lingüística ofereix un servei d’atenció, suport i acompanyament a les organitzacions empresarials, empreses, patronals, col·legis professionals, etc. per fomentar-hi l’ús i el coneixement de la llengua catalana.

Punt d'atenció a l'empresa

 

Optimot, consultes lingüístiques

Cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana.

Optimot

 

 


És una iniciativa de:

 

ABLON - Associació Barcelonina de Locals d'Oci Nocturn

Amb el suport de:

 

Diverteix-te sense molestar, no et passis de revolucions

Els restauradors de Barcelona, els empresaris de l’oci nocturn i l’Empresa DIAGEO,presenten la campanya "Diverteix-te sense molestar, no et passis de revolucions".

Els dos sectors fan d’aquesta manera una decidida aposta per la dispensació responsable d’alcohol i el civisme urbà.

Sigues OK, no Siguis KO

Empresaris i administracions recomanen als usuaris que siguin respectuosos amb els altres i que optin pels establiments que ofereixen qualitat i bon tracte al client

La Federació Catalana de Locals d’Oci Nocturn (FECALON) i la Federació d’Organitzacions d’Empresaris de Sales de Festes i Discoteques de Catalunya (FADISCAT), entitats que agrupen a la pràctica totalitat d’establiments del sector, han engegat una campanya de conscienciació dirigida a usuaris i agents actors per a promocionar un oci nocturn responsable i de qualitat. Amb el conjunt d’accions previstes compten amb el recolçament de la Sub-Direcció General de Drogodependències de la Generalitat, l’agència Catalana de la Juventut, l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció General de Jocs i espectacles i la Federación Española de Bebidas Espirituosas (FEBE).

Mitjançant diferents materials promocionals, empresaris i institucions demanen als usuaris que siguin respectuosos amb els altres i que optin pels establiments que ofereixen qualitat i bon tracte al client.

Prohibición Total = Ruina de la Hostelería

Los hosteleros se movilizan con motiva de las elecciones catalanas.

Las asociaciones de hostelería y ocio de Cataluña, junto con la Federación Española de Hostelería (FEHR), impulsan la campaña de protesta contra la ley del tabac.

Més articles...